Om MyHorseFitness

MyHorseFitness gør det muligt at du kan give din hest ekstra velvære og opmærksomhed ved at benytte vores træningsudstyr.
Når du først er medlem kan du benytte dig af sol, vaskemaskine, tørremaskine, skridtbånd, varmtvand, og vi udvider løbende med nye maskiner og løsninger hvis vi ser et behov.

Ved brug af vores udstyr kan du opvarme din hest før konkurrerer eller skridter af. Du kan træne din skadede hest langsomt op og/eller analysere hestens gangart.
Vaske dine dækkende i store vaskemaskiner med et stort udvalg af vaskeprogrammer lige netop til dit behov, samt imprægnere dit dækkende så det afviser snavs.
Tilpasset varmeskab eller tørretumbler som nænsomt tørre.
Du kan vaske dine hest med vores varmvandsystem med tempererede vand, så den ikke får det kolde gys.

Er det vådt eller mudret kan du tørt og sikkert træne din hest og benytte vores sol til at tørre hesten eller blot give den en varm oplevelse i en kold tid.

Det er målet hos MyHorseFitness at du altid kan finde vores udstyr i en klub nær dig, og med medlemskab, har du adgang til alle MyHorseFitness centre uanset hvor du er i landet.

Vi har gjort alt for, at du med minimale udgifter kan benytte samme udstyr som de professionelle ryttere.

MyHorseFitness er udviklet af heste folk og vil løbende udvikle nye muligheder som gør det endnu mere spændende at være medlem, for dig og din hest.